dilluns, 27 de gener del 2014

El Centre d'Estudis del Bages continua amb les jornades sobre patrimoni industrial

Segona jornada sobre patrimoni industrial celebrada aquest dissabte. Foto: CEB
Aquest dissabte s'ha celebrat al Museu Comarcal de Manresa la segona sessió de les jornades sobre patrimoni industrial que organitzava el Centre d'Estudis del Bages, amb el títol "Que fem amb el patrimoni industrial?". Unes 50 persones han assistit a la bateria de xerrades, conferències i debats on la temàtica central anava destinada a generar un punt de reflexió amb especialistes sobre la temàtica de com s'havien de recuperar i preservar els antics espais industrials urbans. 

En la sessió matinal van participar-hi l'historiador Lluís Virós, el director de Museu de la Tècnica de Catalunya, Jaume Perearnau, els arquitectes Pere Santamaria i Joan Carles Batanés, Marta Purtí del Consorci del Moianès i el regidor d'urbanisme de Manresa Ramon Bacardit. 

El pròxim dissabte 1 de febrer es realitzarà la tercera sessió de les jornades de patrimoni amb una visita guiada, que s'iniciarà a les 10 del matí a la Plaça Bages de Manresa, a diferents espais industrials de la ciutat reutilitzats, com l'antic Escorxador convertit en la nova biblioteca de la UPC. 

Més informació: aquí

(Noticia Manresainfo.cat 26/01/2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada