dissabte, 11 de gener del 2014

Comença l'enderroc de l'edifici del Bar Perdiu

El 2005 es va determinar que amenaçava ruïna, i els propietaris no han trobat qui es volgués fer càrrec de la seva rehabilitació o de construir-hi de nou. Fotografia Sussi Garcia

Aquest dijous, 9 de gener del 2014, han començat les obres que han d'acabar amb l'enderroc de l'edifici que fa cantonada entre la Muralla Sant Domènec i el Passeig Pere III, en la vorera de números parells, i que havia tingut en els seus baixos la venda de tiquets de Transports Galtanegra, el Bar Perdiu -posteriorment un Forn de Cabrianes- i també, més proper en el temps, a la façana del passeig, oficines d'Inllobsa. 

L'enderroc de l'edifici arriba després que la propietat hagi buscat, sense èxit, alguna empresa que volgués fer-se càrrec de la seva rehabilitació o de construir-hi de nou, un cop es va determinar el 2005 que amenaçava ruïna per danys estructurals. L'edifici original, els baixos i les tres primeres plantes, conserven un estil noucentista de la dècada dels anys 10 del segle XX, i posteriorment, sobre els anys 50, es van construir tres plantes addicionals que van afectar la seva estructura. A la superfície que ara ocupa l'immoble quedarà un solar de més de 300 m2, i el seu enderroc suposarà la recuperació de vorera a l'altura dels altres edificis adjacents.

(Manresainfo.cat el 11/01/2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada